Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII GENERALE JUNIORO.RO
 

Urmatorii termeni si conditii de colaborare ("Termeni si conditii") se aplica serviciilor pe care compania SC INTON CONTENT SRL le pune la dispozitia unitatilor de invatamant private – crese&gradinite, parinti, oricare alta persoana care acceseaza www.junioro.ro, denumite in acest document "Parteneri, respectiv “Vizitatori”, pe platforma online www.junioro.ro, denumita “Site-ul”.
 

► Site-ul Junioro.ro depune toate eforturile pentru a oferi Vizitatorilor sai informatii corecte, insa Partenerilor Junioro.ro (crese, gradinite, after school, before school, etc.) le revine obligativitatea de a-si mentine contul complet, si actualizat;

► Partenerii nostri (crese, gradinite, after school, before school, etc.) isi asuma intreaga responsabilitate asupra continutului pe care il adauga in platforma Junioro.ro (Site-ul) si se angajeaza sa respecte legile in vigoare (ex: GDPR);

► Junioro.ro nu isi asuma responsabilitatea in legatura cu informatiile referitoare la Partenerii sai. In cazul in care sunt incomplete sau eronate, informatiile deja existente pe site pot suferi completari, pot fi modificate si / sau sterse la solicitarea expresa a Partenerilor printr-o solicitare trimisa pe adresa de e-mail contact@junioro.ro.

► Junioro.ro (Site-ul) isi rezerva dreptul de a modifica regulile de utilizare ale Site-ului, dar si structura, continutul sau serviciile oferite fara a anunta in prealabil Partenerii, cu exceptia situatiilor in care este necesara implicarea directa a Partenerilor;

► Partenerilor Junioro.ro nu le este permis sa faca referire sau orice tip de comparatie in legatura cu alte crese / gradinite / servicii, etc., asa cum nu le este permis sa aduca vreun prejudiciu de imagine acestora.

► Partenerilor Junioro.ro nu le sunt permise actiuni de tipul dumping.

► Pe platforma Junioro.ro nu sunt permise: injurii, poze / clipuri care ar putea dauna imaginii unor persoane / grupuri de persoane / unitati de invatamant / servicii, motiv pentru care continutul urcat pe site de catre Partenerii nostri va fi aprobat de catre echipa Junioro inainte de publicarea finala pe site.

► De asemenea, Vizitatorilor nu le este permis sa aduca injurii sau orice alt timp de feedback care ar putea aduce prejudicii Partenerilor nostri. Feedback-urile negative trebuie scrise intr-un mod decent.

► Pentru orice neclaritate, observatie, problema legata de utilizarea platformei Junioro.ro, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@junioro.ro.


Va dorim navigare placuta!

Apasa iconita de mai jos si selecteaza Add to Home Screen din lista.
Autentificare
Nume Utilizator
Parola
Ai uitat parola? Reaminteste